פסטרמה רול

30 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

קיסמי שיניים
1 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומעוכים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 חבילת פסטרמה ברביקיו

לציפוי:

2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם זהובים
שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה

  1. מערבבים את תפוח האדמה עם מלח ופלפל
  2. מניחים פרוסת פסטרמה ועל קצה אחד שורה של פירה, מגלגלים לאצבע מהודקת ונועצים קיסם
  3. טובלים בביצה טרופה ופירורי לחם ומכניסים להקפאה של שעה לפחות
  4. מחממים שמן ומטגנים להזהבה מכל הצדדים

מתכונים נוספים