סקיני בורקס

40 דק'
למביני עניין
בשרי

מרכיבים

1 סלסלת פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
6 דפי אורז
1 חב' פסטרמה בקר דק דק
4 כפות שמן זית
1 כפית שומשום לבן
1כפית שומשום שחור
מלח פלפל
ביצה להברשה

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות, רצועות פסטרמה בקר דק דק ומתבלים במלח ופלפל
  2. טובלים 3 דפי אורז במים ל- 10-20 שניות, מוציאים למשטח עבודה
  3. ממלאים לאורך בחלק התחתון של הדף
  4. מגלגלים לגליל ארוך ואז לשבלול (לא מהודק מדי)
  5. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום
  6. מכניסים לתנור ב- 180 מעלות ל- 35 דקות

מתכונים נוספים