נקניקיות ריינהולדס בטורטיה עם סלסה וצ'ימיצ'ורי

60 דק'
למביני עניין
בשרי

מרכיבים

כללי:

נקניקיות מסדרת ריינהולדס זוגלובק מסוג קנאקרס (הודו) או בוקוורסט (הודו-בקר) וטורטיות לפי הכמות הרצויה.

לסלסה:

4 עגבניות טריות
2 בצלים
1/2 פלפל צ’ילי חריף
מיץ מחצי לימון
1 שן שום קצוצה
מלח

לצ'ימיצ'ורי:

חבילה וחצי פטרוזיליה, קצוצה דק
בצל וחצי, קצוץ לקוביות
גמבה גדולה קצוצה
7-8 שיני שום טרי כתושות
150 מ"ל שמן רגיל (קצת יותר מחצי כוס)
150 מ"ל חומץ לבן (קצת יותר מחצי כוס)
חצי כף מלח
פלפל שחור טחון
מעט אורגנו יבש
מעט שבבי צ'ילי גרוס

אופן הכנה

 

סלסה:

  1. חוצים את הצ'ילי החריף ומנקים מהגרעינים
  2. קוצצים דק דק את הצ'ילי, הבצלים והעגבניות ומניחים בקערה בינונית.
  3. סוחטים לימון, מתבלים בשום ומלח ובעזרת מזלג מועכים מעט כדי להוציא את המיץ מהעגבניות. מערבבים ומגישים טרי טרי.

 

צ'ימיצ'ורי:

  1. מערבבים יחד את כל החומרים ומכניסים למקרר. הרוטב צריך לנוח בקירור יממה בערך, עד שהתבלינים והחומץ מקבלים את החריפות העדינה שהולכת נפלא עם נקניקיות.

 

בהגשה:

  1. מורחים חלק מהטורטיות בסלסה וחלק בצ'ימיצ'ורי, מניחים נקניקיה חמה ישר מהאש, מגלגלים וטורפים.

מתכונים נוספים