כריכוני סושי לחמניה עם פרוסות פסטרמה בדבש

15 דק'
כל אחד יכול
בשרי

מרכיבים

כללי:

3 פרוסות פסטרמה בדבש של זוגלובק
כף מיונז או חרדל
1 לחמניה לבנה
1 אבוקדו חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
צרור נבטים דקים

אופן הכנה

  1. יוצרים חור בקצה אחד של הלחמניה ומרוקנים בעזרת כף את רוב תוכנה, כך שנוצר גליל ארוך וחלול.
  2. בעזרת כף מורחים את תוך הגליל במיונז, חרדל או שניהם.
  3. מכניסים לתוך הגליל את רצועות הפלפל והאבוקדו ומפזרים לכל אורכו.
  4. מגלגלים את פרוסות הפסטרמה ומסדרים לאורך הלחמניה כך שהן ממלאות את כל הגליל.
  5. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 4 ס"מ כמו רול סושי.
  6. מסדרים את עיגולי ה"סושי" זה לצד זה ומפזרים על כך אחד מלמעלה צרור נבטים.

מתכונים נוספים