הנה רעיון איך להעביר את אחר הצהריים בפעילות כייפית עם הילדים וגם לסגור את הפינה של ארוחת הערב: פיצריה ביתית שבה הילדים גם אופים, גם ממלצרים וגם אוכלים. ואתם? הרווחתם פעמיים: גם העברתם לילדים פעילות אחר צהריים מגניבה וגם זכיתם בארוחת ערב טעימה.
מה מכינים?
- בצק עלים או מלאווח מופשר של זוגלובק
- רוטב עגבניות
- פירורי גבינה צהובה
- תוספות שאוהבים: זיתים, פטריות, תירס, עגבניות, פלפלים- כל תוספת בקערה נפרדת
- סינרים וכובעי שף שקונים בכל חנות סטוק
- משטח עבודה
מה עושים?
- חותכים את הבצק לריבועים ( 5-6 ריבועים לכל ילד).
- נותנים לילדים לעשות את כל השאר: למרוח את הרוטב, לפזר גבינה צהובה ולהוסיף תוספות.
- כותבים על לוח עם גיר את התפריט עם סוגי הפיצות שהילדים הכינו
- כאשר הפיצות מוכנות, הילדים יכולים להחליף תפקיד למלצרים, לרשום הזמנה ולהגיש.
בתיאבון!