קטלוג

תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

מנה מדהימה מהמטבח האירופי. הארומה של הנקניקיות יחד עם תפוחי האדמה, השום והבצל, תגרום לכם להתמכר ולרצות להכין ממנה עוד ועוד.

זמן הכנה 45 דק'

רמת קושי בינוני+

סוג בשרית

מתכונים / תאוות בשרים / תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

רכיבים

  • 8 נקניקיות עוף של זוגלובק
  • 4 כפות שמן
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל ופפריקה חריפה/מתוקה

אופן ההכנה

  1. בסיר בעל תחתית רחבה מחממים שמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים שום, בטטה, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
  3. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם יש צורך – מוסיפים מים, כדי שהתבשיל לא ידבק לסיר.
  4. מוסיפים נקניקיות ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.

מתכונים נוספים