קטלוג

"שקשוקה בדיוק כמו שצריך"

יהושע ביטון, בן 60 ממושב מעונה. נהג תובלה כבר 40 שנה בזוגלובק, מציג באהבה את המתכון שלו.

זמן הכנה 25 דק'

רמת קושי קל

סוג צמחוני פרווה

מתכונים / עובדי זוגלובק מבשלים / "שקשוקה בדיוק כמו שצריך"

רכיבים

  • בצל גדול קצוץ
  • 4 עגבניות בינוניות רכות חתוכות לקוביות
  •  1/2 גמבה חתוכה לקוביות
  • 3-4  שיני שום כתושות
  • כף רסק עגבניות
  • 4 ביצים
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם, כפית פפריקה מתוקה 
  • אם אוהבים חריף, אפשר להוסיף גם כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת רחבה עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את העגבניות, הגמבה והשום, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהגמבה מתרככת (מידי פעם מערבבים).
  3. מוסיפים את הרסק ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. משאירים לעוד מספר דקות ומוסיפים את הביצים.
  4. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ- 5 דקות, בהתאם לדרגת הבישול שבה אתם מעדיפים את הביצים

מתכונים נוספים