קטלוג

קרואסון ענק של מיקי שמו

מתכונים / איך לא חשבו על זה קודם / קרואסון ענק של מיקי שמו

 

מתכון מפנק להכנת קרואסון ענק שמספיק ל – 4 אנשים. קל מהיר וטעים.

לבצק:

450 גרם בצק שמרים למאפים מתוקים ללא חומרים משמרים זוגלובק

למילוי – נוטלה

 

אופן הרכבה:

מוציאים את הבצק מן המקרר, יוצרים משולשים ברוחב של 8 ס"מ ואורך של 20 ס"מ, מוסיפים ממרח שוקולד בתחתית המשולש ומגלגלים לקרואסון. מברישים בביצה טרופה, מתפיחים בטמפרטורת החדר עד הכפלת הנפח ואופים ב-200 מעלות למשך כ- 12 דקות.

מתכונים נוספים