קטלוג

"קלופס שמכינים עם כל הלב"

ענת בליי, בת 33 מנשר, מנהלת אבטחת איכות בשלומי, 4 שנים בזוגלובק. קבלו את המתכון של ענת לקלופס שעושים עם כל הלב:

זמן הכנה 30 דק' (לא כולל קירור ובישול)

רמת קושי קל

סוג בשרית

מתכונים / עובדי זוגלובק מבשלים / "קלופס שמכינים עם כל הלב"

רכיבים (7 מנות)

  • ½ ק"ג בשר בקר טחון
  • ½ ק"ג בשר הודו טחון
  • 1 בצל גדול, מגורר וסחוט
  • 2 כפות חרדל
  • 1 כף מיונז
  • פלפל גרוס לפי הטעם
  • 5 ביצים קשות. קלופות

אופן ההכנה

  1. מערבבים את שני סוגי הבשרים הטחונים, עם הבצל הקצוץ, כף אחת של חרדל, המיונז והפלפל השחור.
  2. משמנים קלות תבנית אינגליש קייק רחבה.
  3. משטחים בה מתערובת הבשר, בגובה של כס"מ.
  4. מניחים את הביצים הקשות על שכבת הבשר, אחת ליד השנייה.
  5. מכסים את הביצים, עם יתרת תערובת הבשר ומקפידים שלא ייוצר חלל בין הביצים. מיישרים את פני התערובת ומכסים בנייר אלומיניום.
  6. מורחים למעלה את יתרת החרדל ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות, במשך כארבעים דקות.

מתכונים נוספים