קטלוג

פריטטה צבעונית עם ירקות ופסטרמה

חברים מתארחים לארוחת ערב? במקום חביתה לכל אחד, מכינים פריטטה לכולם

זמן הכנה 25 דקות

רמת קושי קל

סוג בשרית

מתכונים / הילדים ישתגעו על זה / פריטטה צבעונית עם ירקות ופסטרמה

רכיבים:

  • 200 גרם "פסטרמה של פעם" של זוגלובק, חתוכה לקוביות קטנות
  • 6 ביצים
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס פרחי ברוקולי
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל צהוב גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף סויה

אופן ההכנה:

  1. טורפים בקערה בינונית את הביצים ומתבלים במלח ובפלפל.
  2. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות. יוצקים למחבת שתי כפות מהשמן ומחממים, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את הברוקולי, קוביות ה"פסטרמה של פעם", ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את הסויה ומבשלים עד שהסויה מתאדה.
  3. מחממים מחבת חסינת חום על הכיריים, ויוצקים לתוכה את השמן שנותר. כשהשמן חם, יוצקים למחבת את בלילת הביצים ומפזרים מעל את הירקות והפסטרמה. מטגנים על להבה בינונית כ-2 דקות, עד שהתחתית מתייצבת, מעבירים לתנור ואופים כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, מחלקים לפרוסות ומגישים, מומלץ לצד סלט טרי מכל סוג.

מתכונים נוספים