קטלוג

סנדביץ קורנדביף חם

ארוחת צהריים שלמה נכנסת לתוך בגט וממלאה אותו בטעמים שאי אפשר לעמוד בפניהם

זמן הכנה 25 דק'

רמת קושי בינוני

סוג בשרית

מתכונים / תאוות בשרים / סנדביץ קורנדביף חם

רכיבים (1 מנה)

אופן ההכנה

  1. מסננים את קוביות תפוח האדמה המבושלות, ומקפיצים במחבת חמה עם כפית שמן זית עד שהן מזהיבות. מפזרים מעט מלח ופפריקה, ומספיגים בנייר מגבת.
  2. מחממים את הלחמנייה בטוסטר אובן, חוצים אותה, ומורחים חרדל על פני שני חלקיה.
  3. מחממים את פרוסות הקורנביף 10 שניות במיקרוגל או בטוסטר.
  4. שמים כמה קוביות תפוחי אדמה על מחצית הלחמנייה, ומסדרים את פרוסות הקורנביף.
  5. פורסים באלכסון את המלפפון החמוץ ומסדרים על גבי הפרוסות.
  6. שוב מוסיפים כמה קוביות תפוחי אדמה, מכסים בחלק השני של הלחמנייה, ומגישים עם שארית קוביות תפוחי האדמה בצד.

מתכונים נוספים