קטלוג

נקניקיות מן הצומח עשירות בחלבון ZOGLO'S עם בצק עלים ומטבל סלק

כחטיף לאירוח או לנשנוש מול הטלויזיה

זמן הכנה כ 25 דקות

רמת קושי פשוט וקל

סוג טבעוני

מתכונים / טבעוני / נקניקיות ZOGLO'S מן הצומח עשירות בחלבון עם בצק עלים ומטבל סלק

המרכיבים למטבל:

2 סלקים קטנים, שלמים בקליפתם

2-3 כפות מיץ לימון

1 שן שום

2-3 כפות שמן זית / קנולה

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות

עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ואופים כשעה- שעה ורבע לריכוך

מסירים את הקליפה, חותכים לקוביות ומעבירים למעבד מזון יחד עם שמן הזית, מיץ לימון, שום ותבלינים

מעבדים למרקם יחסית חלק, טועמים ומתקנים תיבול.

המרכיבים לנקנקיות:

1 חבילת נקניקיות מן הצומח עשירות בחלבון  ZOGLO'S

בצק עלים פרווה, מופשר

3 כפות עלי פטרוזיליה, קצוצים

2 כפות שמו זית

1 שן שום כתושה

מעט מלח

שומשום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות

חותכים את בצק העלים לרצועות בעובי 1 ס"מ

עוטפים   2 רצועות סביב כל נקניקייה

מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם שמן זית, שום, מלח ( אם יש צורך מוסיפים מעט שמן) ומורחים את הבצק עם מברשת סיליקון,

מניחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה , מפזרים מעל הנקניקיות שומשום ואופים עד שהבצק אפוי והנקניקיות מוכנות לאכילה

מוצאים מהתנור- נועצים בזהירות מקל/ שיפוד לכל נקניקיה ומגישים עם מטבל הסלק

מתכונים נוספים