זמן הכנה כ 25 דקות
רמת קושי פשוט וקל
סוג טבעוני
2 סלקים קטנים, שלמים בקליפתם
2-3 כפות מיץ לימון
1 שן שום
2-3 כפות שמן זית / קנולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ואופים כשעה- שעה ורבע לריכוך
מסירים את הקליפה, חותכים לקוביות ומעבירים למעבד מזון יחד עם שמן הזית, מיץ לימון, שום ותבלינים
מעבדים למרקם יחסית חלק, טועמים ומתקנים תיבול.
1 חבילת נקניקיות מן הצומח עשירות בחלבון ZOGLO'S
בצק עלים פרווה, מופשר
3 כפות עלי פטרוזיליה, קצוצים
2 כפות שמו זית
1 שן שום כתושה
מעט מלח
שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
חותכים את בצק העלים לרצועות בעובי 1 ס"מ
עוטפים 2 רצועות סביב כל נקניקייה
מערבבים בקערה את הפטרוזיליה עם שמן זית, שום, מלח ( אם יש צורך מוסיפים מעט שמן) ומורחים את הבצק עם מברשת סיליקון,
מניחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה , מפזרים מעל הנקניקיות שומשום ואופים עד שהבצק אפוי והנקניקיות מוכנות לאכילה
מוצאים מהתנור- נועצים בזהירות מקל/ שיפוד לכל נקניקיה ומגישים עם מטבל הסלק