קטלוג

מלבן פיצוחים וגרידת תפוזים

מתכונים / איך לא חשבו על זה קודם / מלבן פיצוחים וגרידת תפוזים

מלבן פיצוחים וגרידת תפוזים

עוגיות דקות, פריכות ומלאות ארומה של פרי הדר. חיתוך העוגיות בעזרת גלגלת פיצה הוא פטנט מצוין לעבודה קלה ומדויקת יותר.

לבצק:

450 גרם בצק פריך מרודד למאפה מתוק ללא חומרים משמרים זוגלובק

לציפוי:

50  גרם (1/2 כוס) שקדים מולבנים פרוסים

50  גרם (1/2 כוס) פיסטוקים קלויים

50  גרם (1/2 כוס) אגוזי לוז קלויים שבורים

50  גרם (1/2 כוס) פקאן קלוי שבור  

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

2 חלבונים

קליפה מגוררת דק מ-1/2 תפוז

 

אופן הכנה:

מניחים את הבצק על גבי נייר אפייה ומעבירים יחד עם הנייר לתבנית, מברישים את הבצק בחלבון ומפזרים מעל את הסוכר, הפיצוחים וגרידת קליפת תפוז.
חותכים למלבנים בגודל 3X5 ס"מ
ואופים כ-15 דקות עד להזהבה.
מצננים את העוגיות היטב ומגישים.

גיוון:

אין לכם תפוז? מחליפים את קליפת התפוז בקליפה מגוררת מלימון אחד.

מתכונים נוספים