קטלוג

כריך פסטרמה עם חביתה, טחינה וסילאן

הכריך הזה לא רק מלא בטעמים כיפיים, הוא גם מלא סידן וחלבון, מזין, טעים ומשביע. מושלם לארוחת עשר

זמן הכנה 20 דק'

רמת קושי קל-בינוני

סוג בשרית

מתכונים / ארוחה עשר / כריך פסטרמה עם חביתה, טחינה וסילאן

רכיבים (2 מנות):

אופן ההכנה:

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת.
  2. טורפים את הביצים עם מעט מלח וזעתר. יוצקים אל המחבת החמה ומערבבים היטב.
  3. כשהביצים כמעט היטגנו לחלוטין, אחרי 1-2 דקות, הופכים את החביתה, ומטגנים על הצד השני חצי דקה. מוציאים את החביתה מהמחבת, וחוצים אותה באמצע.
  4. מערבבים את הטחינה והסילאן לתערובת חלקה.
  5. חוצים את הלחמניות לרוחב. בתחתית כל לחמנייה מורחים מעט מתערובת הטחינה והסילאן. שמים מעל מחצית מהחביתה, ומעל זה חצי מחתיכות המלפפון והפסטרמה. סוגרים ומגישים או אורזים לבית הספר.

מתכונים נוספים