קטלוג

כבד קצוץ

אחת המנות הפשוטות ביותר להכנה, והמתגמלות ביותר. קלאסית כמנת פתיחה לחמין, מושלמת לצד מרק עוף וחובה בכל ארוחת חג.

זמן הכנה חצי שעה (לא כולל זמן וקירור)

רמת קושי קל

סוג בשרית

רכיבים (4 מנות)

  • ½ ק"ג כבדי עוף טריים
  • 5 כפות שמן צמחי
  • 5 בצלים קצוצים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 3 ביצים קשות, קלופות

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת ברזל כבדה, עם השמן ומטגנים את הבצלים על להבה נמוכה, עד להשחמה והתרככות. מניחים בצד להצטנן.
  2. צולים את הכבדים על המחבת, עד לשינוי גוון. הופכים ומשלימים צלייה. מצננים.
  3. קוצצים את הכבדים, הבצלים והביצים בסכין, עד לקבלת מרקם גרגרי.
  4. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. שומרים בקירור, בכלי אטום.

מתכונים נוספים