הכנת המאפה – מרפדים 3 תבניות בנייר אפיה, ומחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים משטח עבודה, פותחים את בצק העלים לכל אורכו, ומרדדים אותו לרוחב של 40 ס"מ בערך. בעזרת סכין חדה או גלגלת, חותכים מהבצק 3 רצועות ארוכות ברוחב זהה, מורחים במרכז כל רצועה שכבה דקה מהרוטב, ומסדרים לכל האורך חצאי נקניקיות בצפיפות.
סוגרים את הבצק מעל הנקניקיות כשהתפר כלפי מטה, מעבירים כל גליל לתבנית אפייה וסוגרים לצורת כתר עגול על ידי חיבור קצוות הגליל. מברישים בביצה, מקשטים בשומשום וקצח, וחורצים את הבצק בעזרת סכין חדה. אופים כ-30 דקות או עד שהמאפה זהוב. מגישים חם לצד הרוטב.