קטלוג

הרינג כבוש

תוספת נפלאה שתעשיר כל כריך, או מגש מאזטים באירוח. אם תכבשו אותו בדיוק לפי ההוראות, הוא יגמול לכם בבשר רך ובטעמים מפתיעים.

זמן הכנה רבע שעה

רמת קושי קל

סוג פרווה

רכיבים (4 מנות)

  • 4 נתחי פילה הרינג, חתוכים לרצועות
  • ½ כוס חומץ
  • ¼ כוס מים חמים
  • 3 כפות שמן צמחי
  • 1 כף סוכר
  • 5 גרגירי פלפל אנגלי
  • 4 עלי דפנה
  • צרור שמיר, קצוץ
  • ½ כפית מלח גס

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב את כל חומרי המשרה (ניתן לעשות שימוש בצנצנת ולנער היטב. חשוב לוודא את התמוססות הסוכר).
  2. בצנצנת נקייה ומעוקרת, מניחים שכבות של נתחי דג ופרוסות בצל.
  3. יוצקים את נוזלי המשרה, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לקירור, למשך כמה שעות.

מתכונים נוספים