זמן הכנה כ 30 דקות
רמת קושי פשוט
סוג טבעוני
המרכיבים:
2-3 בצלים סגולים חתוכים לטבעות
1 כוס קמח ללא גלוטן ( ניתן לרכוש ברשתות השיווק, חנויות טבע)
1/2-3/4 כוס מים קרים
מלח, פלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה שמים קמח ללא גלוטן מוסיפים תבלינים, מערבבים.
מוסיפים את המים הקרים בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת מסה מעט סמיכה אך נוחה לעבודה (מרקם של מיונז)
מחממים שמן בסיר לטיגון חצי עמוק
טובלים היטב כל עיגול בצל בבלילה ומטגנים כ 3 דק' עד שציפוי מזהיב ומעט מתנפח
המרכיבים:
2 אבוקדו בשלים מקולפים
2-3 כפות מיץ לימון טרי
מלח, פלפל
שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
אופן הכנה:
מועכים את האבוקדו ויוצקים מיץ לימון, מלח, ופלפל
מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול
רכיבים:
2 עגבניות בשלות ומוצקות, חתוכות לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול קצוץ
1-2 שיני שום, כתושות
1-2 כפות שמן זית עדין
מיץ לימון
רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול