מערבבים בקערה אגוזי מלך טחונים, קינמון, סוכר ו דבש למלית.
מניחים דף פילו מלבני על משטח העבודה ומשמנים חצי ממנו בעזרת ספרי שמן או בחמאה מומסת.
מקפלים את העלה לשניים ומפזרים שורה של המילוי לאורך הדופן של העלה המקופל. מגלגלים לגליל ארוך ומסדרים בתבנית עגולה. חוזרים על הפעולה הזו כמה פעמים עד שהתבנית מלאה.
חותכים לפני האפייה משולשים.
אופים בתנור 180 מעלות כ- 30 דקות עד להזהבה.
מוציאים את התבנית להתקרר ושופכים מעל מי סוכר ושברי פיסטוקים לקישוט.