קטלוג

"בצק עלים ממולא בשר טחון, עם ריח נהדר של שבת"

שרית קרוואני מראשל"צ, מנהלת מכירות, 8 שנים בזוגלובק, מציגה באהבה את המתכון שלה

זמן הכנה 60 דק'

רמת קושי בינוני

סוג בשרית

מתכונים / מאפה / בצק עלים ממולא בשר טחון, עם ריח נהדר של שבת

רכיבים:

  • 1 חבילת בצק עלים, פילו או פילאס, חתוך לריבועים

למילוי:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל מגורר
  • 4 שיני שום כתושות
  • צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור, קורט מלח, כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את חומרי המילוי, מטגנים במחבת עם מעט שמן.
  2. מניחים על כל ריבוע בצק מעט מהתערובת וסוגרים למשולש.
  3. טורפים ביצה, מורחים על הבצק ומפזרים שומשום.
  4. אופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות עד להשחמה יפה.
  5. אם משתמשים בבצק פילו, אפשר לגלגל לסיגרים. אפשר גם לגלגל כרולדה.

מתכונים נוספים