קטלוג

בלינצ'ס במילוי כבד

הגירסא הבשרית של הקינוח היהודי האולטימטיבי. מנה מושלמת לפתוח איתה ארוחה, שתמיד מפתיעה בשלל טעמים ומרקמים.

זמן הכנה הכנת הבלינצ'ס - חצי שעה הכנת המלית - עשרים דקות

רמת קושי בינוני

סוג בשרית

מתכונים / המתכונים של יונה זוגלובק / בלינצ'ס במילוי כבד

רכיבים לבלינצ'ס (6 מנות)

  • כוס קמח
  • ½ 1 כוסות מים
  • 2 ביצים
  • ½ כפית מלח

רכיבים למלית

  • 200 גרם כבדים צלויים
  • 2 בצלים פרוסים
  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים
  • כפית סוכר
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה הבלינצ'ס

  1. מערבבים את כל החומרים היטב, עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה מעט.
  2. מחממים מחבת בקוטר 22"
  3. יוצקים מנת בלילה אל מרכז המחבת ומזיזים את הידית, עד שהבלילה מכסה את פני המחבת.
  4. מטגנים עד הזהבה. הופכים ומשלימים טיגון.
  5. עורמים את הבלינצ'ס בצלחת ומניחים להצטננות.

אופן הכנת מלית הכבד

  1. מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן ומזהיבים בה את הבצל.
  2. קוצצים את הכבד בעזרת סכין ומוסיפים אותו אל המחבת.
  3. מתבלים ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה, לאחר מספר דקות. מפזרים את הבצל הירוק ומשהים לצינון.

ההרכבה

  1. מניחים עלה של בלינצ'ס על צלחת גדולה.
  2. מניחים מן התערובת בשליש הקדמי של העלה וסוגרים את העלה מעל לתערובת.
  3. סוגרים את העלה משני צדדיו ומשלימים גלגול, עד ליצירת גלילה סגורה.
  4. ממשיכים כך עם יתרת העלים.
  5. ניתן להגיש בליווי רוטב פטריות.

מתכונים נוספים