איך לדאוג שתמיד תהיה בבית ארוחה חמה בשלוף?
בעידן של מולטי-טאסקינג, התזונה המשפחתית היא ללא ספק נקודת התורפה של כולנו. כי בינינו, איך אפשר לנצח על כל האופרציה הזו שנקראת משפחה, בית וקריירה – וגם לשמור על תזונה משפחתית שפויה ומאוזנת? בלי לבשל טרי לאותו יום (אין סיכוי), בלי לעשות מנוי בסופר האורגני (יקר) ובלי שף פרטי (אולי בגלגול הבא), אבל גם בלי להזמין פיצה בפעם השלישית השבוע, כי "ככה יצא"?
בחיים האמיתיים, כולנו זקוקים לפתרונות כמה שיותר מעשיים וקלים לביצוע. אז לאחר שחקרנו את הנושא, התייעצנו עם תזונאיות והצקנו לאמהות מנוסות שפיצחו את השיטה, אנו שמחים לחלוק אתכם את כל הטיפים והעצות המועילות שקיבלנו.
הצעד הראשון- לדאוג שתמיד תהיה בבית ארוחה חמה בשלוף. לצורך כך, המקפיא הביתי הוא ידידכם הנאמן והטוב ביותר. אגב, תשמחו לדעת שבניגוד למה שרבים חושבים, מזון קפוא לא רק שאינו מאבד את ערכיו התזונתיים, אלא אפילו שומר עליהם טוב יותר ממזון טרי.
מה צריך שיהיה תמיד במקפיא, כדי לתקתק ארוחה חמה מעכשיו לעכשיו?
איך מתארגנים מראש עם בישולים?
מקדישים בסה"כ שעתיים בשבועיים לבישול, בערב אחד של בישול יעיל, מרוכז ומתוקתק, רצוי עם מוזיקה ברקע. את האוכל מקפיאים בשקיות של מנות אישיות, שחוסכות זמן בהפשרה וגם מאפשרות לכם בחירה של סוג האוכל והכמות בכל ארוחה. לא היה לכם זמן לבשל השבוע? מזל שיש במקפיא ארוחות מוכנות מראש, מזינות וטעימות של זוגלובק.
מה כדאי לבשל מראש ולהקפיא?
עוד טיפ:
הילדים חולים על מטוגן? (ובינינו, גם אתם?) ההשקעה הכי טובה שאתם יכולים לעשות היא במכשיר טיגון ללא טיגון, הפועל באמצעות אויר חם. תוכלו להכין להם בחמש דקות צ'יפס פריך שמרגיש כאילו יצא מטיגון עמוק ללא טיפת שמן, וללא שפריצים ולכלוך. זו גם דרך נפלאה להפשיר נקניקיות, קריספי סטיקס או שניצל תירס זוגלובק ולקבל אותם אקסטרא-פריכים.